vrijgezellen

Crazy Vrijgezellig - Maak je eigen gastendoek!

Een gastenboek, maar dan anderz... Dát zijn de gastendoeken van Trouwenz. Tijdens een super leuke workshop kunnen jullie er nu zelf eentje maken. Het canvas schilderij kan dan op de bruiloft gebruikt worden als gastendoek. 

Jullie worden ontvangen met een welkomstdrankje in de prachtige Molen Jan van Arkel in Arkel, een unieke en super sfeervolle locatie. Na een korte brainstorm (wat hoort er allemaal bij het bruidspaar...) gaan jullie aan de slag met de tekeningen voor op het canvas doek.

De tekstwolkjes, namen en trouwdatum van het bruidspaar zijn voorgedrukt, de rest mogen jullie naar eigen idee intekenen met stiften en verf. Het resultaat: een custom made gastendoek voor de bruiloft van jullie vrijgezel!

vrijgezellen: prijs

Prijs per persoon € 29,50 (bij minimaal 10 personen, anders prijs in overleg)

Inclusief:

- Welkomstdrankje
- Taart
- Koffie en thee
- Gastendoek 90x90 cm, canvas opgespannen, met namen en trouwdatum
- Materiaal

Locatie: Molen Jan van Arkel - Arkel

Duur: 2 uur

  x  

vrijgezellen: fotoshoot

Te gekke foto's

De fotostudio van Gonneke van Dijk Fotografie is ook gevestigd in de molen. Na het maken van het gastendoek kunnen jullie ook nog een fotoshoot laten doen, en krijgen jullie 10 professionele foto's op CD.

Prijs € 40,00
 

Verjaardagskalender

Op diverse locaties in en rondom Gorinchem worden allerlei leuke attributen gebruikt voor een hilarische fotoshoot. Ieder seizoen komt in beeld, dus van bikini tot wollen sjaal. Gonneke maakt super gave foto's voor een originele verjaardagskalender, die op de bruiloft ook gebruikt kan worden als gastenboek. 

Prijs € 25,00 per per persoon (bij minimaal 10 personen)